بیبی سنتر

  • ۰
  • ۰

نمای اسپایدر

نمای اسپایدر

روش اجرای نمای اسپایدر ، قیمت شیشه اسپایدر ، دتایل شیشه اسپایدر ، شیشه اسپایدر چیست؟ ، ابعاد شیشه های اسپایدر ، نمای شیشه ای کرتین وال ، نمای شیشه ای لامل ، نمای شیشه ای فریم لس

نمای اسپایدر غالبا شیشه لمینت شده ای است که از دو لایه شیشه سکوریت  6میلیمتر فلوت استاندارد درجه یک و در لایه طلق که در مجموع 52/1میلیمتر و در میان دو شیشه سکوریت قرار می گیرد، تشکیل شده است.

نمای شیشه ای اسپایدر در فروشگاه ها و در نمای مدرن مورد استفاده زیادی دارد.

با توسعه سبک های مدرن در ساختمان، نمای شیشه ای اسپایدر، بیشترین دید را با حداقل میزان بهره گیری از فریم و فلزات با بالاترین رده ایمنی و ایزولاسیون را امکان پذیر کرده است.

محبوب ترین و اغلب گرانقیمت ترین نوع نما سیستم نمای اسپایدر است.اتصالات عنکبوتی از جنس فولاد ضد زنگ مهمترین قسمت یک نمای اسپایدر هستند که وظیفه مهار شیشه و نیروهای وارد بر آن را دارد.به کمک این اتصالات شیشه ای امکان ساخت هر نوع نمای شیشه ای مانند سقف های شیبدار,سقف های گنبدی شکل و …امکان پذیر است.

نمای اسپایدر گلس فین سیستم ساده ای دارد.در واقع نمای گلس فین از چند تیغه عمودی شیشه ای ساخته شده است که با کمک یراق آلات اسپایدر از نمای شیشه ای حمایت می کنند.از سیستم گلس فین بیشتر در نما هایی که ارتفاع زیادی ندارند کاربرد دارد.اگر ارتفاع نما زیاد است بهتر است از سیستم لوله ای یا کابلی استفاده کنیم.

سیستم کابلی در کنار ساختار مدرنی که دارد باعث ایجاد حداکثر شفافیت در نمای شیشه ای شما می شود.یراق آلات و کابل در سیستم کابلی همه از جنس استیل ضد زنگ می باشند.این یراق آلات نیروهای جانبی را به کابل, و کابل به سازه اصلی ساختمان منتقل می کند.

استفاده از براکت لوله ای عنوان خرپا در نمای اسپایدر از دیگر روش ها محبوب تر هست.در این روش براکت ها در پشت نما قرار می گیرند و با کمک یراق آلات اسپایدر شیشه را در جای خود مهار می کنند.در این روش براکت های در نما قابل رویت هستند.

نحوه طراحی نمای اسپایدر

طراحی و ساخت سازه های شیشه ای آمیزه ای از هنر و تکنولوژی روز دنیا می باشد که در معماری نوین امروزی با دیدگاهها و روشهای متفاوتی انجام می گیرد.در این مقاله سازه های شیشه ای از لحاظ ساختارهای مسطح و هندسی که متحمل بار هستند و شیوه های برخورد با این سازه ها مورد بررسی قرار گرفته است.این پروژه به روش کتابخانه ای و مطالعه مورد به مورد از منابع مختلف و ترجمه متون مرتبط با بحث انجام شده است .در سازه های شیشه ای ساختار شبکه های مسطح و هندسی ، رفتارهای متفاوت در سازه ساختمان را دارد.انتخاب ساختار و هندسه خاص برای سازههای شیشه ای ، منوط به نحوه انتقال بار بین عناصر متحمل بار است.

خصوصیات و اجزای تشکیل دهنده نمای اسپایدر :

شیشه های با ابعاد بزرگ که به وسیله تکنیک های مختلف لیمنت و سکوریت کاملاً ایمن گردیده است.

اتصالات و بستهای اسپایدر که تمام استیل می باشد و به صورت چنگکی دارای اتصالی به شیشه است.

بادبندها و استراکچرهای کاملاً محاسبه شده که اسکلت اصلی نما را تشکیل می دهد با در نظر گرفتن فشارهای داخلی مانند باد، زلزله و وزن، ارتفاع شیشه های نما طراحی می گردد.

پر کردن فاصله مورد نیاز در بین شیشه ها با چسب های تلفیقی که ضامن سلامت شیشه ها و ایزولاسیون نما می باشد

  • ۹۷/۰۲/۱۷
  • ariyo pasargad

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی